Saturday, 19 November 2011

♥hOney Hubby♥

hOney Hubby(emOx endOt) he3
bOsan2 nie laa keje eyka ,edit pix update dlm blOg sOry laa kalau membOsan an anda k.
kalau xsuka xpayah nak baca n kutOx ok ,bLog eyka xsegempak anda :P
pix nie tIme 25-5-2011 time pg2 dh snap pix ,kenangan sblOm sayunk emOx balik muar :(
berat sgt haty nak lps na syg balik ,tapy nak wt mcm ane syg xcuty lame an .. 
elOx je syg g bby trus nangs sbb  RINDU ;'(
hOneyY CINTA hUbbY<3

eyka eryn hamzah (:

12-11-2011 rewang bersama eryn hamzah
wah sgt serOnox cOz jumpa akak zaty n nisa (:
thx au akak zaty coz sudi jumpa eyka dtg kendury umah akak ea! mkan umah akak memang terbaek laa ,eryn hamzah pix terakhir kita bersama sblOm awk berangkt ke Uitm :(
kita rindu laa dekat awak yunk :'(
anty balik jgn upe bg tau ekk ..

pemanis kata: BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN

pemanis kata: BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN

pemanis kata: Ikhlaskah kita dalam mencintai seseorang?

pemanis kata: Ikhlaskah kita dalam mencintai seseorang?

Wednesday, 9 November 2011

i love you MUHD HELMY BIN MUHD NOH:((
Bby rindu sayang ,sayang bz je skunk . . .
bby nak sayang mcm dulu balik,hurmm bby mintak maaf sbb  wt syg hilang fokus time bljr maaf an bby ,
bby nak sayang tahu bby btOi2 rindukan sayang :(
bby sedih sbb bby terpaksa berpura2 pasal semua 2 ... bby nak mcm dulu balik syg :((
I REALLY MISS YOU BIE ..
I Really LOVE YOU SO MUCH :(

Saturday, 5 November 2011

selamat malam cinta(:

 selamat malam cinta haty bby '' Muhd Helmy''
hubby jgn upew mamam ubat ea ,bby wisau syg . . bby cayunk hubby sgt2 (:
hubby maaf an bby atas kelakuan n sikap bby tady ! bby xdew niat nak wt syg marah n kasar dgn syg :'( bby xleyh nak kawal persaan bby syg :(
sayang thx ea sbb happy an bby mlm nie walaupun kita ada prOb tady (:
thx teman bby hary ni walaupun skjp je .bby happy syg (:
syg tito mimpy awex b yg bam2 nie ekk((:
sian hubby bby DEMAM ! 
selamat malam cintaku umuah3 0__0

HAPPY BERSAMA MYRA N DURA MALAM NIE !
huish jarang dapat lpk bersama . . . ea laa msing2 bzz ngan kerja masing2 ..so bila dh dpt jumpa memang lame laa cite nya ! sampai org pOwn dh pndg plix at kita an ..he2
walau mcm ane pOwn korg memang gila2 laa.. suka sgt sbb dapat mkn nyak2 at MCD tady :P
ak paling suka dapat mkn2 nie ..hehe(:
myra jgn marah ea ,sy memang suka mkn so awak kne laa follow sy juga k (:
xmau diet2 bila bersama sy ea myra tOmey ((:
sayang kamu myra n dura o.0

Friday, 4 November 2011

Zhifilia – Menunggu (Aishiteru)

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita se
*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

lalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
kembali ke *)

Kepada hubby bby sentisa menunggu sayang walau mcm ane sakaly pown , susah senang kita tetap akan bersama syg ,ni janji bby at syg k ! 
ok lau u all nak tau MUHD HELMY slalu nyanyi an lagu ni at sy (:
ika suka dgr muhd helmy nyanyi lagu ni at ika . . .
hubby maceh cOz sudi nyanyi an lagu ashiteru ni at bby (:


♥Bby sayangg hubby♥

 Hmm bie , napa b wat bby mcm nie syg ..apa salah bby at syg ? ya allah jahat sgt ke hambamu ni yaallah ,hina sgt ke hambamu ni yaallah ...napa bnde ni selalu terjady pada diry ak yaallah !
ak xkuat tox tempoh semua nie ya allah ... tapy ak syukur pada mu yallah sbb ko hadirkan 3org insan yg sudi menemani ak ,mndgr rintihan haty ak,kuat an semangat ak tox tempoh semua ni .. tima ksih pada myra sahabat shdup sematy ku ,akak ogy akak angkt ku yg sering menolong ak n gay sahbt pakwe ku muhd helmy.
bie kalau b nak tau bila bby sedih,kecewa tedy bear lai yg slalu menemani bby syg
maceh sygku coz bg bby TEDT BEAR LAI bby hargai nya n bby akan jge
tedy lai seperty mana b mnjgew bby syg :(
Bby harap bie dapat ase apa yg bby ase an skunk ni syg !
saya perlukan awak dalam hdup sy sayangg...
saya mahu awak cintakan saya swng je dlm haty awak 
MUHD HELMY BIN MUHD NOH :'( 

 kepada MUHD HELMY BIN MUHD NOH , sy nak awk tahu sy benar2 mecintai awak sepenuh jiwa dan raga sy ,sy benar2 menyayangi awak sepenuh haty sy ..sumpah sy xpernah curang blkg awak syg ,walaupun kita jauh tapy haty bby terlalu dekat dgn bie ! bby xsanggup khlgn syg dlm hdup bby .
bby terlalu cinta n syg an bie . bby xnak org laen rampas sy dary bby .. bby cuma mahu an sayang setia,jujur,ikhlas,mecintai bby ,menyayangi bby,take care bby. .2 je yg bby mahu an ,bby xnak duit ringgit bie ,harta bie ! bby cuma mahu an haty bie ''MUHD HELMY BIN MUHD NOH !FULL STOP

Sayang bby rindu an b yg dulu . .bby nak bie yg dulu kembali ,bby benci bie yg skrg !
syg setiap hary bby berdoa pada yg maha esa  supaya kekal an hubungan kita hingga hembusan nafas terakhir kita sayang . syg bby xputus2 berdoa supaya jauh an hubungan kita dary org ke3,jauh an dary dugaan ,rintangan ,cabaran ,niat jahat org tox hancurkan hubungan kita ni syg :(
hubby bby nak syg tahu bby btoi2 sayang n cinta an bie . .
bby setiap saat rindu an syg .. mcm ane skaly pown syg buat at bby ,bby xkn buat bnde yg sme tox bls balik .
bby xnak org yg bby syg kecewa ngan sikap n perbuatan bby ! bby xsanggup tox laku an semua 2 . .
MUHD HELMY BIN MUHD NOH IF YOU WANT KNOW 
I LOVE YOU SO MUCH HUBBY UMUAH2 :(


♥Selamat hary jadi hubby♥

haPpy Birthday syg mOxx (:
30september2011 yg ke 19tahun yahOo yayunk dah tua :P
alhamdullilah apa yg bby rancang semua nya berjalan dgn lancar ,akhir nya hajat bby tox sambut besday b sme2 tercapai juga syg (: jauh mcm anew pOwn syg berada bby tetp akan sampai ((:
walaupun mcm2 mslh yg di hadapy pada hubungan kita ,tapy bby syukur coz hubungan kita msih kekal smpy skunk alhamdullilah syukur pada yg maha esa (:
Bby happy sesgt dpt jumpa syg 1-10-2011 ,thx syg coz sudi jumpa bby hary 2 .
thx at gay cOz snap pix kamy yg tOmOt nie (:
sayang kamuMuhd Helmy(:



wc dgn yg tersayang♥♥

Haa yg xbpew tOmey nie lEe mY ucUx mY endOot :)
nie last kamy ber wc sme2 ,suka sgt ngOx b dlm wc tOmey nmpk TEMBAM pipi bie (:
Rindu sgt2 nak wc ngan bie mOxx alik , setiap minggu kalau emOx itew balik wajib wc walau pun skjp or tgh mlm :P cOz ea takOt awex dya ngajOx anty :))
nOw dah stOp wc ,kamy wajib bergayOt ! Opss bukan gayOt ats pokOk jgn salah sangka ,
bergayOt dlm fON aje :) he2 dapat dgr sOre pOwn dh ckup asal an dpt lps RINDU di HATY
i love you b endOott !!


mOrning . . . hurm di pagi yg indah nie ika nak kOngsi cite ika serba sedikit  !
hubby bby mintak maaf sbb  wat syg rasa serbesalah ngan bby .
sayunk smlm seharian bby tunggu syg text bby .bby text sampai 4 kali syg xreplay ! bby wisau bby takOt kehilangan bie dlm hdup bby :(
hubby plizz jgn w bby mcm ni lagi . . b tau x mase b tox bby dlm sehary xsampai be2 rape jam syg . .
bby terlalu rindu an syg :/ bby xnak sape2 ramapas syg dlm hdup bby ! bby xnak bby xnak . .
i'm so sad bie . . 2 hary b wt bby tertunggu2 mcm nie !
syg bby tau bby jauh di mate syg tapy di hay bby terlalu dekat dgn bie :( 
bby harap syg paham apa yg bby kte an nie .
MUHD HELMY BIN MUHD NOH iF yoU WaNt knOW 
''ILOVEYOUSOMUCH MY PRINCE''
 

Thursday, 3 November 2011

♥i really love yOu My Prince♥

Bie , You Are EVERYTHING To Me . You Always Make Me SMILE Dear . You Always In My MIND , You Always In My HEART , You Always In My DREAM , You Always and Always in MY LIFE . I Want You To Be MY PRINCE .You Are The One I LOVE :)
MY HEART JUST Only Have YOU Remember that yeahh !! :)
BIE , I ALWAYS LOVE YOU AGAIN AND AGAIN AND AGAIN . :)
I HOPE OUR REALATIONSHIP CAN BE FOREVER AND EVER
ILOVEYOU BIE HELMY MUACHX ! :)
I ONLY WANT MOHD HELMY BIN MUHD NOH FULLSTOP ! :)

saya rindukan awak:(

sOry ika lmbt update cOz tady at office Line slOw !
hurm kepada muhd helmy i really miss yOu sO much bie :(
smlm satu mlm i tunggu you msj i bie ,you ckp u ada hal skjp but you balik smpy kul2.30am bie .
i nangs gila2 bie sbb you dah xtake care i bie :( i mcm di abaikan oleh u bie !
i tau u sayang i ,tapy jgn laa tgl i swng2 mcm 2 je . . .
i wsau bie ,i text u xreplay . . i tau yOu bz coz dh nak final exam . .
tapy mase you tox i terlalu suntuk bie !
i nak yOu tahu i really Love yOu sO mUcH bie :'(
lewat anew pOwn yOu balik bie i tetap tunggu yOu sayang .
i risau an yOu sayang ,i xnak papew jady at yOu !
i ilove yOu sO much Muhd Helmy :"(
 

Wednesday, 2 November 2011

suka suki :)

Pewiitt!!  anak sapO laa nie an . . .he2
hallO cinta2 ku . . thx cOz sudy fOllow blOg ika yG x xbpew hOt stUff mcm blOg anda :P
ika saje2 suka suki je update blOg mlm ni ! dah alang2 on9 
trus laa update . . hurm nie pix time ngah kebOsan tahap GABAN daa . .
sampai cik rehan kita tgur dah2 laa 2 bergambOr he3 :)
Opss lupa pula nak knl an , cik rehan 2 my mum ..garang org nya ! tapy garang2pOwn
dya sayang anak dya swng nie . . . he2 terlebih suda :D
 

miss at sOmeone:(

hellOo gurl n bOy (:
hurmm nOw ika msh at office g,sO ika xtau nak wt apa ika update laa blOg yg xseberapa ni!
ika nak stat bebel niEe! tutOp telinga tutOp mate xyah bace kalau xsuka :P
Lalala . . . lalalala . . . lalalalala ...he3 0.o
jgn laa marah ! saje gurau2 ..
ok nak stat dah ..ready k !
hurm sebenarnya ika RINDU at si dya :'(
kepada si dya yg bernama Muhd Helmy  i realy miss yOu sO much bie :(
i hope yOu pon sme MIss at i k bie :/
ika dah xtau nak update apa dah ! mlm ni ika sambung g k .. tunggu ika ea :P
sblOm 2 sory laa blog ika xsegempak blog anda :)
maceh sbb sudy bace blOg yg serabut nie 0.0
 

♥New Life &new blog♥

assalammualaikum ,hurmm hary nie 2November2011 ika update bLog baru ika ,coz blog lame dh mcm tungang pecah :P! ok laa ika nak mula membebel at ciny k!
hurm now ika at office sesagt la BOSAN coz at office tgl swng2 je 0.o
hurm so dgn mase yg ada ni ika wt laa new blog saje gedik2 he2:P
k laa jam Pown dh kul 12.30 time to lunch !! O:)
anty ika update bloh lagy k ,nak trun mamam ..tata :D