Saturday, 19 November 2011

♥hOney Hubby♥

hOney Hubby(emOx endOt) he3
bOsan2 nie laa keje eyka ,edit pix update dlm blOg sOry laa kalau membOsan an anda k.
kalau xsuka xpayah nak baca n kutOx ok ,bLog eyka xsegempak anda :P
pix nie tIme 25-5-2011 time pg2 dh snap pix ,kenangan sblOm sayunk emOx balik muar :(
berat sgt haty nak lps na syg balik ,tapy nak wt mcm ane syg xcuty lame an .. 
elOx je syg g bby trus nangs sbb  RINDU ;'(
hOneyY CINTA hUbbY<3

eyka eryn hamzah (:

12-11-2011 rewang bersama eryn hamzah
wah sgt serOnox cOz jumpa akak zaty n nisa (:
thx au akak zaty coz sudi jumpa eyka dtg kendury umah akak ea! mkan umah akak memang terbaek laa ,eryn hamzah pix terakhir kita bersama sblOm awk berangkt ke Uitm :(
kita rindu laa dekat awak yunk :'(
anty balik jgn upe bg tau ekk ..

pemanis kata: BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN

pemanis kata: BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN

pemanis kata: Ikhlaskah kita dalam mencintai seseorang?

pemanis kata: Ikhlaskah kita dalam mencintai seseorang?

Wednesday, 9 November 2011

i love you MUHD HELMY BIN MUHD NOH:((
Bby rindu sayang ,sayang bz je skunk . . .
bby nak sayang mcm dulu balik,hurmm bby mintak maaf sbb  wt syg hilang fokus time bljr maaf an bby ,
bby nak sayang tahu bby btOi2 rindukan sayang :(
bby sedih sbb bby terpaksa berpura2 pasal semua 2 ... bby nak mcm dulu balik syg :((
I REALLY MISS YOU BIE ..
I Really LOVE YOU SO MUCH :(

Saturday, 5 November 2011

selamat malam cinta(:

 selamat malam cinta haty bby '' Muhd Helmy''
hubby jgn upew mamam ubat ea ,bby wisau syg . . bby cayunk hubby sgt2 (:
hubby maaf an bby atas kelakuan n sikap bby tady ! bby xdew niat nak wt syg marah n kasar dgn syg :'( bby xleyh nak kawal persaan bby syg :(
sayang thx ea sbb happy an bby mlm nie walaupun kita ada prOb tady (:
thx teman bby hary ni walaupun skjp je .bby happy syg (:
syg tito mimpy awex b yg bam2 nie ekk((:
sian hubby bby DEMAM ! 
selamat malam cintaku umuah3 0__0

HAPPY BERSAMA MYRA N DURA MALAM NIE !
huish jarang dapat lpk bersama . . . ea laa msing2 bzz ngan kerja masing2 ..so bila dh dpt jumpa memang lame laa cite nya ! sampai org pOwn dh pndg plix at kita an ..he2
walau mcm ane pOwn korg memang gila2 laa.. suka sgt sbb dapat mkn nyak2 at MCD tady :P
ak paling suka dapat mkn2 nie ..hehe(:
myra jgn marah ea ,sy memang suka mkn so awak kne laa follow sy juga k (:
xmau diet2 bila bersama sy ea myra tOmey ((:
sayang kamu myra n dura o.0

Friday, 4 November 2011

Zhifilia – Menunggu (Aishiteru)

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita se
*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

lalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
kembali ke *)

Kepada hubby bby sentisa menunggu sayang walau mcm ane sakaly pown , susah senang kita tetap akan bersama syg ,ni janji bby at syg k ! 
ok lau u all nak tau MUHD HELMY slalu nyanyi an lagu ni at sy (:
ika suka dgr muhd helmy nyanyi lagu ni at ika . . .
hubby maceh cOz sudi nyanyi an lagu ashiteru ni at bby (: